Våra
kunder

Varje år frågar vi våra kunder vad dem tycker om våra elcyklar och om deras upplevelser med Lifebike.

Lifebike Chick

”Fantastiskt sätt att cykla på, behöver inte komma fram svettig till jobbet men kan cykla på hemåt! När orken tryter får man den hjälpen som ofta kanske gör att man istället tar bilen! Så mycket som jag cyklat sista månaden var det länge sedan jag gjorde!”

”Jag tycker att den har varit väldigt smidig och funkar väldigt bra för mina behov!”

“Tänkte att jag skulle cykelpendla och köpte mig en elcykel.”

 

 

“LifebikechickG7💕”

“Zoomzoomzoom!! I am so happy with the basket on this bike, sturdy, roomy and a removable insert that lets you pick everything up in one go.”

Lifebike
C-mute uni

”En stabil cykel, och verkar otroligt pålitlig. Lätt att sätta ihop och batteriet räcker bra mycket längre än den cykeln jag hade innan. Ett bra köp helt enkelt.”

”Komplett cykel med lås ,lyse och cykelkorg som dessutom levereras i princip färdigmonterad ,bara rätta upp styret och skruva ditt pedaler och cykelkorg , otroligt enkel att använda och håller vad som utlovas bra batteritid. Snygg är den också.”

“Här är den! Min nya pendlarcykel! En motor som enligt uppgift tål kyla, däck som klarar både regn, snö och halka, ska bli spännande att prova imorgon när batteriet laddat klart!”

“Första intryck av cykeln är att elcykelfunktionen är fullt tillräcklig även i branta backar. Väldigt trevligt i en backig stad.”

“Har gått och blivit testpilot. Ska ha som mål att pendla till jobbet 3 dagar i veckan. Vissa dagar är det roligare att cykla, som andra dagen när det var soligt och fint.”

Lifebike
C-mute Speed

”Otroligt bra cykel. Går så otroligt bra. Grymt imponerad. Tog ett tag innan jag fick igång lyset och förstod hur cykeln fungerade. Känner mig så motiverad att cykla i höst och vinter framförallt när det är motvind. Jag hade aldrig tänkt mig att jag skulle ha en el cykeln men är jätteglad att jag ändå valde en elcykel.”

”Lifebike C-mute SPEED är snygg och bra cykel med kraftig motor som driver på bakhjulet. Cykeln var i princip färdigmonterad endast pedaler och styre skulle monteras.”

“Jädrigt nöjd med min nya cykel.” 

 

 

“Nu börjar nya livet. Cyklat till jobbet för första gången. Iofs elcykel, men man måste ju i alla fall röra på benen.”

“När cyklandet gått över styr o blev lite för bra.”